Become a Lash eXtend Professional?

De opleiding Wimperextensions One by One van Lash eXtend is de basis voor een succesvolle wimperstylist! Tijdens deze opleiding komen niet alleen theoretische kennis en plaatsingtechnieken voor wimperextensions aan bod maar ook salonmanagement om een succesvolle wimpersalon op te starten. Tijdens de cursus wordt de haartje voor haartje techniek geleerd. Dit zijn individuele wimperextensions die 1 voor 1 op de natuurlijke wimper worden geplaatst. Na het volgen van de training kunt u het plaatsen van wimperextensions ook als extra service aanbieden in uw bestaande salon.

Trainingslocatie Roosendaal:
My-Lash Roosendaal is een officieel Lash eXtend trainingslocatie. De training wordt gegeven door een zeer ervaren Lash Artist die diverse (internationale) trainingen/Masterclasses heeft gevolgd. Op deze locatie wordt in kleine groepen (max. 2 cursisten) trainingen gegeven. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht voor elke cursist.

Wil je ook een Lash eXtend training volgen in Roosendaal? Neem dan een kijkje op de website van Lash eXtend voor de beschikbare data (kies voor locatie ‘Roosendaal’).

Training op locatie:
Het is mogelijk om training te krijgen in uw eigen salon. Dit kan al vanaf 1 persoon. Wilt u met meerdere personen de cursus volgen, dan wordt er een korting gehanteerd.

Voor meer informatie over de training op locatie: Lash eXtend.

Training One by One

De training One by One Wimperextensions is de basis voor een succesvolle wimperstylist! Tijdens de cursus wordt de haartje voor haartje techniek geleerd. Dit zijn individuele wimperextensions die 1 voor 1 op de natuurlijke wimper worden geplaatst. Na het volgen van de training kunt u het plaatsen van wimperextensions ook als extra service aanbieden in uw bestaande salon.

Meer info...
Training One by One

Training Russian Volume

Bent u een ervaren wimperstylist en wilt u zich nog meer specialiseren in het wimpervak en u onderscheiden van de concurrenten?

De Russian volume oftewel “Volume Lashes” is een innoverende techniek. Tijdens de training leer je nog meer volume te creëren met 4 verschillende technieken. Met deze nieuwe technieken wordt gewerkt met de dunste en zachtste wimpers uit het Lash eXtend assortiment.

Meer info...
Training Russian Volume

Training Lash Lifting

Wilt u zich nog meer verdiepen in het wimpervak naast alleen het plaatsen van wimperextensions? Deze behandeling is een ideale aanvulling voor in uw salon als u werkzaam bent als wimperstylist of schoonheidsspecialiste.

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Meer info...
Training Lash Lifting