Brow treatment

Kunnen jouw wenkbrauwen wel een opkikker gebruiken? Kies dan voor een Brow treatment bij My-Lash Roosendaal! Tijdens deze behandeling worden jouw wenkbrauwen in model gebracht door middel van de nieuwste techniek namelijk Brow Mapping. Nadat het model bepaald is, worden de wenkbrauwen gewaxt en geverfd met wenkbrauwverf. De verf zal ongeveer 2 dagen op de huid zichtbaar blijven en 5 weken op de wenkbrauwhaartjes.

Behandelingsduur
Ongeveer 30 minuten

Henna Brow treatment

Ben je op zoek naar een ware Browformation? Kies dan voor de Henna Brow treatment. Bij deze behandeling worden je wenkbrauwen ook in model gebracht door middel van Brow Mapping en in model gewaxt. Het enige verschil is dat er bij deze behandeling Henna wordt gebruikt om de wenkbrauw te verven in plaats van normale wenkbrauwverf. De henna kan wel tot 14 dagen zichtbaar blijven op de huid en 5 weken op de haartjes.

Behandelingsduur
Ongeveer 30 à 45 minuten

Belangrijk om te weten

Helaas is de Henna Brow treatment niet geschikt voor iedereen. Het wordt afgeraden wanneer onderstaande punten op jou van toepassing zijn.

  • Wanneer je jonger bent dan 16 jaar.
  • Wanneer je zwanger bent.
  • Wanneer je last hebt van een geïrriteerde of open huid.
  • Wanneer je in het verleden een reactie hebt gehad bij een haarverf- of wenkbrauwverfbehandeling of bij een tijdelijke henna tattoeage.

Extra informatie

Heb je je wenkbrauwen onlangs geverfd met normale wenkbrauwverf? Geen probleem! Je kunt een Henna Brow treatment ondergaan mits er minimaal twee weken tussen het verven zit.

Bevalt de Henna Brow treatment? Je bent altijd welkom voor een vervolgafspraak. Houd er rekening mee dat hier minimaal vier weken tussen moet zitten.

Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Powered by