One by One Lashes

Bij de wimperextensions One by One wordt er één wimperextension op één natuurlijk wimperhaartje bevestigd. Zo kunnen ze meegroeien en uitvallen met je natuurlijke wimpers zonder dat het schadelijk is. Doordat je de aanhechting niet ziet zitten geeft het een natuurlijk effect, de extensions zien er precies uit zoals een natuurlijk wimperhaartje, een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde.

Behandelingsduur
Nieuwe set: 120 minuten
Refill: 60 – 90 minuten

Wimperextensions One by One

Russian Volume Lashes

Bij de Russian Volume wordt er gebruik gemaakt van een andere techniek op het gebied van wimperextensions. Deze techniek is komen overwaaien uit Engeland en wordt daar door de beste wimperstylisten al jaren toegepast. Met deze techniek wordt een ontzettend ‘vol’ en ‘fluffy’ look gecreëerd doordat er per eigen wimper 2 tot 6 ultra dunne extensions worden bevestigd. Dit geeft dus meer volume dan bij de One by One wimperextensions.

Behandelingsduur
Nieuwe set: 120 tot 180 minuten
Refill: 60 tot 90 minuten
Russian Volume Lashes

Lash Lifting

Lash Lifting is een behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is toepasbaar op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers verlengd en krijgen ze meer volume waardoor u een wijder ogende en sprekende blik krijgt. De behandeling bestaat uit het reinigen van de wimpers, het verven van de wimpers en het liften van de wimpers.

Behandelingsduur
Lash Lifting: 45 – 60 minuten

Lash Lifting